— Wij verhogen uw comfort
Comfortlift Orona

JADE

De traplift Jade is speciaal ontwikkeld voor rechte trappen. De traplift Jade onderscheidt zich door zijn sublieme design, met een ultradunne aluminium looprail en een al even compact liftstoeltje. In het ontwerp zijn hoogwaardige, duurzame materialen verwerkt die de stoellift een stijlvolle uitstraling verlenen. De subtiele vormgeving laat de traplift Jade naadloos opgaan in uw interieur.

Voordelen van deze traplift

  • Ultradunne looprail met fraai design
  • Hoogwaardige afwerking en kwaliteit
  • Compact ontwerp neemt weinig plaats in
  • Past in elk interieur

De ranke vorm zorgt ervoor dat de trap optimaal toegankelijk blijft voor medebewoners. De traplift Jade is ontworpen in nauwe samenwerking met een gerenommeerd Nederlands industrieel ontwerpbureau. Het eindresultaat is een typisch staaltje Dutch design: een perfecte combinatie van goed doordachte ergonomie, gebruikersgemak en strakke vormgeving.

De traplift Jade voldoet aan alle eisen van veiligheid comfort en betrouwbaarheid. Veiligheidsvoorzieningen zorgen voor een stabiele, rustige rit. De comfortabele zitting en de rugleuning zorgen ervoor dat u prettig en op uw gemak de afstand tussen twee verdiepingen aflegt.

Na gebruik kunt u de liftstoel helemaal opklappen, waardoor deze nagenoeg geen ruimte meer inneemt. Andere trapgebruikers kunnen ongehinderd passeren.


Wat kost deze traplift?

Elke traplift van Comfortlift Orona wordt op maat gemaakt en geïnstalleerd. Daarom is een vaste kostprijs niet mogelijk. Indien u een vaste prijs betaalt, dan betaalt u vermoedelijk teveel.

Probeer onze trapliften uit in uw buurt

U wil de traplift of stoeltjeslift in werking zien alvorens u koopt? Dit kan uiteraard in één van onze showrooms te Waregem, Wemmel of Luik.

Ook bij een klant van ons in uw buurt kan u zowel de traplift komen bekijken en onze tevreden klant aan het woord horen.
Probeer onze trapliften uit in uw buurt
service 24/24 - 7/7

Een traplift voor elke prijsklasse

Enkel een gepersonaliseerde aanpak garandeert u de perfecte traplift. We overwegen met u de voor-en nadelen per traplift in combinatie met de beste prijs-kwaliteit. Wij beogen een unieke oplossing op maat van uw trap. Enkel zo installeren wij de traplift die bij u en uw woning past. De prijzen van onze trapliften in België sluiten aan op uw mogelijkheden.

Vraag een offerte op maat aan

Reeds meer dan 20 000 trapliften geïnstalleerd

Uitsluitend met de grootste zorg en de meest kwaliteitsvolle onderdelen installeren wij een traplift. Onze professionele aanpak levert alleen maar tevreden klanten op. Voor elk type trap vinden wij een oplossing. De monteur van elke traplift werkt met de grootste precisie. Méér dan 50 jaar ervaring en expertise verzekert iedere klant in België een traplift op maat.

Ontdek de verhalen van onze tevreden klanten