— Wij verhogen uw comfort
Comfortlift Orona

Onyx

De traplift Onyx is dé maatwerkoplossing voor buitentrappen. De traplift is zo geconstrueerd dat deze de toegang onbelemmerd laat voor medebewoners. Door toepassing van hoogwaardig, weerbestendig materiaal is de traplift Onyx tegen alle weersomstandigheden opgewassen

Voordelen van deze traplift

  • Voor buitentrappen
  • Opgewassen tegen alle weersomstandigheden

De traplift Onyx is een perfecte combinatie van goed doordachte ergonomie, gebruikersgemak en strakke vormgeving.
Het uitgekiende railsysteem zorgt ervoor dat de lift minimale ruimte inneemt. Hierdoor wordt het loopgedeelte van de trap niet smaller en blijft deze uitstekend begaanbaar voor medebewoners.

De trapllift voldoet aan alle eisen van veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. De aandrijving is veilig en compact weggewerkt in het binnenwerk van de stoel.

Dankzij de unieke aluminium looprail is de traplift Onyx te allen tijde 100% stabiel. Signaleert de lift onderweg ook maar de minste weerstand, dan stopt deze onmiddellijk. En bij aankomst op uw eindbestemming kunt u de stoel eenvoudig een kwartslag draaien, waarbij u het trapgat volledig afsluit, zodat u veilig en gemakkelijk kunt afstappen.

Probeer onze trapliften uit in uw buurt

U wil de traplift of stoeltjeslift in werking zien alvorens u koopt? Dit kan uiteraard in één van onze showrooms te Waregem of Wemmel.

Ook bij een klant van ons in uw buurt kan u zowel de traplift komen bekijken en onze tevreden klant aan het woord horen.
Probeer onze trapliften uit in uw buurt
service 24/24 - 7/7

Een traplift voor elke prijsklasse

Enkel een gepersonaliseerde aanpak garandeert u de perfecte traplift. We overwegen met u de voor-en nadelen per traplift in combinatie met de beste prijs-kwaliteit. Wij beogen een unieke oplossing op maat van uw trap. Enkel zo installeren wij de traplift die bij u en uw woning past. De prijzen van onze trapliften in België sluiten aan op uw mogelijkheden.

Vraag een offerte op maat aan

Reeds meer dan 20 000 trapliften geïnstalleerd

Uitsluitend met de grootste zorg en de meest kwaliteitsvolle onderdelen installeren wij een traplift. Onze professionele aanpak levert alleen maar tevreden klanten op. Voor elk type trap vinden wij een oplossing. De monteur van elke traplift werkt met de grootste precisie. Méér dan 50 jaar ervaring en expertise verzekert iedere klant in België een traplift op maat.

Ontdek de verhalen van onze tevreden klanten